Poikien Talon viikko-ohjelma 10.-14.7.

Poikien Talon kesätoimintaa vietetään heinäkuussa Helsingin Laajasalossa sijaitsevalla Kalliolan kesäkodilla, jossa nautitaan yhdessä kesäpäivistä pihapelien, uimisen, saunomisen ja kesäkeittiön merkeissä tiistaisin ja torstaisin klo 18 saakka.
 
Kesäkoti sijaitsee osoitteessa Mankelipolku 8. Löydät paikalle saapumalla Poikien Talolle (Sörnäisten rantatie 31 A, 2. kerros) klo 12, jolloin teemme yhteislähdön ensin bussilla tai metrolla Herttoniemeen, ja lopulta Herttoniemen metroasemalta noin klo 12:30 Laajasalon suuntaan bussilla 88 tai 89. Voit hypätä mukaamme myös Herttoniemen metroasemalta.  Poikien Talo kustantaa osallistujiensa matkaliput. Kesäkodille voi saapua myös itsenäisesti ja lähteä kotiin omia aikojaan.
 
Meihin saa yhteyden sähköpostilla (poikientalo@poikientalo.fi) tai soittamalla viikon 28 vastuutyöntekijälle Tommille: 040 779 9582.
 
Tiistai 11.7.
Kesätoimintaa Kalliolan kesäkodilla klo 12:00 - 18:00

Kalliolan Nuorten yhteistä kesätoimintaa Kalliolan Kesäkodilla tiistaisin ja torstaisin klo 12-18. Voit tulla kesäkodille myös Poikien Talon kautta. Näemme talolla aina klo 12 ja menemme yhdessä kesäkodille.
 
Torstai 13.7.
Kesätoimintaa Kalliolan kesäkodilla klo 12:00 - 18:00

Kalliolan Nuorten yhteistä kesätoimintaa Kalliolan Kesäkodilla tiistaisin ja torstaisin klo 12-18. Voit tulla kesäkodille myös Poikien Talon kautta. Näemme talolla aina klo 12 ja menemme yhdessä kesäkodille. Huom.! Lähtö Poikien Talon edustalta (Sörnäisten rantatie 31 A) klo 12:00!