Poikien Talon viikko-ohjelma 3.-8.7.

Kesän edetessä heinäkuuhun siirrytään Poikien Talon kesätoiminnassa Helsingin Laajasalossa sijaitsevalle Kalliolan kesäkodille, jossa vietetään yhdessä kesäpäiviä pihapelien, uimisen, saunomisen ja kesäkeittiön merkeissä tiistaisin ja torstaisin klo 18 saakka.
 
Kesäkoti sijaitsee osoitteessa Mankelipolku 8. Löydät paikalle saapumalla Poikien Talolle (Sörnäisten rantatie 31 A, 2. kerros) klo 12, jolloin teemme yhteislähdön ensin bussilla tai metrolla Herttoniemeen, ja lopulta Herttoniemen metroasemalta noin klo 12:30 Laajasalon suuntaan bussilla 88 tai 89. Poikien Talo kustantaa osallistujiensa matkaliput. Kesäkodille voi saapua myös itsenäisesti ja lähteä kotiin omia aikojaan.
 
Meihin saa yhteyden sähköpostilla ([email protected]) tai soittamalla tämän viikon vastuutyöntekijälle Kimmolle (p. 040 775 1549).
 
Lauantaina järjestetään osana Alppipuiston kesää Poikien Talon taustaorganisaatio Kalliolan Nuorten järjestämä Kalliola Rock 2017, joka on avoin ja ilmainen aivan jokaiselle vauvasta vaariin!
 
Tiistai 4.7.
Kesätoimintaa Kalliolan kesäkodilla klo 12:00 - 18:00
Kalliolan Nuorten yhteistä kesätoimintaa Kalliolan Kesäkodilla tiistaisin ja torstaisin klo 12-18. Voit tulla kesäkodille myös Poikien Talon kautta. Näemme talolla aina klo 12 ja menemme yhdessä kesäkodille.
 
Torstai 6.7.
Kesätoimintaa Kalliolan kesäkodilla klo 12:00 - 18:00
Kalliolan Nuorten yhteistä kesätoimintaa Kalliolan Kesäkodilla tiistaisin ja torstaisin klo 12-18. Voit tulla kesäkodille myös Poikien Talon kautta. Näemme talolla aina klo 12 ja menemme yhdessä kesäkodille.
 
Perjantai 7.7.
Poikien Talon aamulenkki ja puuroaamiainen klo 9:00 - 11:00
Kesäaamut ja juokseminen hyvässä seurassa – toimiva resepti viikonlopun aloittamiseen!

Poikien Talon yhteisölliset ja kaikille avoimet aamulenkit lähtevät liikkeelle Sörnäisten rantatieltä läpi kesän perjantaisin klo 9:00. Saavu Poikien Talolle (Sörnäisten rantatie 31 A), hölkätään tai juostaan kevyesti omaa vauhtia ja toisiamme kannustaen osallistujien yhdessä sopima reitti, ja nautitaan tämän jälkeen maittava puuroaamiainen kahveineen.

Lauantai 8.7.
Kalliola Rock Alppipuistossa klo 13:00 - 22:00
Kalliolan Nuoret järjestää Kalliola Rockin jälleen Alppipuistossa lauantaina 8.7. Esiintymässä muun muassa Kauriinmetsästäjät, The Valkyrians, Pintandwefall, Kesä, AK ja Laura Moisio. Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton. Aikataulut löytyvät tapahtuman Facebook-eventistä: https://www.facebook.com/events/717045345157074/