Liikkeelle-ryhmä käynnistyy to 24.8. klo 16!

Poikien Talon ja Nuorisoasiainkeskuksen Boosti-hankkeen yhteinen Liikkeelle-ryhmä käynnistää syksyn toimintamme. Kokoonnumme talolla torstaina kello 16 ja lähdemme tällä viikolla yhdessä ulkoilemaan. Ryhmä kokoontuu säännöllisesti torstaisin klo 16. 

Tarkoituksena Liikkeelle-ryhmässä on yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen.Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla.Ryhmä jatkuu koko syyskauden, mutta sinun ei tarvitse sitoutua ryhmäprosessiin koko ajaksi, vaan toimimme ryhmässä avoimen ryhmän periaatteella. Ryhmän toiminta on suunnattu ensisijaisesti 13-17-vuotiaille pojille.

#Liikkeelle!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Johanilta: [email protected] 040 775 7466