Poikien Talo suljettuna syyslomaviikolla 42

Vietämme ensi viikolla (16.-20.10.) syyslomaa, ja ovemme ovat suljettuina lukuun ottamatta lauantaita 21.10., jolloin Poikien Talolla tutustutaan acrojoogaan Kulttuuriklubin merkeissä. Paikalle voi saapua lauantaiaamuna klo 10. Ohjaajistamme on tuolloin paikalla Marsh. Palaamme tavalliseen aikatauluun jälleen maanantaina 23.10.

Paikallisista toimijoista maksutonta ohjelmaa ja ajanvietettä tarjoavat syyslomaviikolla muun muassa Kohtaus, Helsingin kaupunginmuseo, Kulttuurien museo, Annantalo, Malmitalo, Vuotalo sekä monet muut helsinkiläiset kohteet. Tekemiseen voi tutustua esimerkiksi täällä: http://www.stadissa.fi/tapahtumat/36933/syysloma-helsingissa

Syyslomaviikosta huolimatta vastaamme kysymyksiin ja yhteydenottoihin. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostin välityksellä tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivujemme kautta.

Poikien Talo | 050 582 4433 | poikientalo@poikientalo.fi