Poikien Talon aikataulu 20.–24.11.

Maanantai 20.11.
Avoin yhteisötoiminta yli 15-vuotiaille klo 15–19

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, rentoa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Seksuaalineuvonnan pop-in-vastaanotto klo 16–17 
Tule juttelemaan seksuaalisuuteen, seksiin, seurusteluun ja sukupuoleen liittyvistä kysymyksistä ja kokemuksista, jotka voivat mietityttää, jännittää, pelottaa, kiinnostaa tai hämmentää. Vastaanotolle voit tulla aikaa varaamatta, palvelu on luottamuksellista, maksutonta ja halutessasi voit asioida nimettömästi. Jos haluat kuitenkin varata ajan, onnistuu se kätevästi sähköpostilla.
 
Lisätietoa Tommilta: [email protected], p. 040 779 9582

Maanantain kaamosjooga klo 19–20

Nyt on mahdollisuus voittaa kaamos joogaamalla! Poikien Talolla kokoontuu loppuvuoden aikana jooga-ryhmä maanantaisin klo 19–20. Ryhmä on avoin kaikille, joten tervetuloa mukaan huolehtimaan itsestäsi. Ryhmän kokoontumispäivät ovat 20.11., 27.11., 4.12. sekä 11.12. Ennen joogaa talolla järjestetään yhteisötoimintaa klo 15–19, joten voit tulla nauttimaan kupposen teetä ja vaihtamaan kuulumisia ennen joogan käynnistymistä. Poikien Talolla on lainattavia joogamattoja, mutta voit ottaa toki oman maton mukaan. Rennot vaatteet vain päälle ja joogaamaan!

Lisäinfoa ja ilmoittautumiset: [email protected], p. 040 177 9622

 
Tiistai 21.11.
Intercultural Evening 13–28-vuotiaille klo 15–19

Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–28-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille. Kerran kuussa vierailemme kävijöitämme kiinnostavissa paikoissa, tutustumme uusiin urheilulajeihin ja nautimme taiteen antimista Helsingin keskeisissä kulttuurikohteissa. Toisinaan teemme ruokaa yhdessä ja toteutamme vuodenaikaan sopivia taidelähtöisiä projekteja.
 
Lisätietoa Kimmolta: [email protected],  p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 22.11.
Avoin yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15–19

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, rentoa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Torstai 23.11.
Liikkeelle! klo 16–

Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi, mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa joka torstai klo 16–18.
 
Ryhmän ohjelma vaihtelee viikoittain ja osallistujien toiveiden mukaan. Ohjelmassa ja lajivalinnoissa keskitytään omalla tahdilla etenemiseen ja kokemuksellisuuteen kilpailuhenkisyyden ja suorituskeskeisyyden sijaan. Toiminta on maksutonta. Torstaina 23.11. menemme uimaan Mäkelänrinteen uimahalliin.
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Yhteisötoiminta Junior 10–14-vuotiaille klo 17–19
Poikien Talon nuorimmille kävijöille suunnattu thteisötoiminta on kävijöille avointa, rentoa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
 
Lisätietoa Vililtä: [email protected], p. 046 850 7590

III Maahanmuuttajamiestyön foorumi Helsingin Diakonia-ammattikorkeakoululla klo 9–16

Aika: Torstaina 23.11.2017 klo 9–16
Paikka: Diakonia-ammattikorkeakoulu | Kyläsaarenkuja 2 | Helsinki

Järjestyksessään kolmas Maahanmuuttajamiestyön foorumi kartoittaa tänä vuonna yhteisiä nimittäjiä, jotka tuovat ja sitovat eritaustaisia yksilöitä yhteen ja edistävät maahan muuttaneiden ihmisten osallisuutta monella tasolla. Maahan muuttaneiden ja valtaväestön kaksisuuntaista kotoutumista edistävien, osallistumiskynnystä madaltavien kansalais- ja järjestötoiminnan keinojen ohella tapahtumassa pohditaan sisäänpääsyn estäviä ilmiöitä ja niiden purkamista. Foorumin keskiössä ovat eri sukupolviin kuuluvat maahanmuuttajataustaiset nuoret ja vanhemmat miehet, jotka pääsevät kertomaan oman tarinansa. Osallistumista suositellaan erityisesti sosiaali-, opetus- ja terveysalojen ammattilaisille ja opiskelijoille, kansalaisaktiiveille sekä yleisesti kaikille teemasta kiinnostuneille.

Lue lisää: https://poikientalo.fi/ajankohtaista/2017/10/yhteisia-nimittajia-iii-maa...

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 22.11. mennessä: [email protected], p. 040 775 1549

 
Perjantai 24.11.
Poikien Talon vapaapäivä. Tervetuloa jälleen ensi viikolla!