Poikien Talon aikataulu 6.–10.11.

Maanantai 6.11.
Avoin yhteisötoiminta yli 15-vuotiaille klo 15–19

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, rentoa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Tiistai 7.11.
Intercultural Evening 13–28-vuotiaille klo 15–19

Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–28-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille. Kerran kuussa vierailemme kävijöitämme kiinnostavissa paikoissa, tutustumme uusiin urheilulajeihin ja nautimme taiteen antimista Helsingin keskeisissä kulttuurikohteissa. Toisinaan teemme ruokaa yhdessä ja toteutamme vuodenaikaan sopivia taidelähtöisiä projekteja.
 
Lisätietoa Kimmolta: [email protected],  p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 8.11.
Avoin yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15–19

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, rentoa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Torstai 9.11.
Liikkeelle! klo 16–

Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi, mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa joka torstai klo 16–18.
 
Ryhmän ohjelma vaihtelee viikoittain ja osallistujien toiveiden mukaan. Ohjelmassa ja lajivalinnoissa keskitytään omalla tahdilla etenemiseen ja kokemuksellisuuteen kilpailuhenkisyyden ja suorituskeskeisyyden sijaan. Toiminta on maksutonta. Tällä viikolla pelataan pesäpalloa Vallilassa (säävarauksella). Mukaan pääset saapumalla Poikien Talolle klo 16.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: [email protected], p. 040 177 9622
 
Perjantai 10.11.
Poikien Talo goes Kohtaus klo 14–
Perjantai-iltapäivänä teemme retken Poikien Talon vanhoille kulmille Vallilaan. Tutustumiskäynnin kohteena on nuorten aikuisten kohtaamispaikka Kohtaus, joka on tarkoitettu kaupunkiolohuoneeksi kaikille 18–30-vuotiaille. Kohtauksessa voi tavata uusia tyyppejä, osallistua tapahtumiin ja ideoida yhdessä tulevaa toimintaa. Suosittelemme vierailemista Kohtauksessa erityisesti niinä aikoina, kun Poikien Talon ovet eivät ole auki. Useimmat tapahtumat ovat maksuttomia. Tutustu etukäteen: www.kohtaus.info
 
Mukaan pääsee saapumalla Poikien Talolle perjantaina 10.11. klo 14. Matkaan lähdetään kuulumisten vaihtamisen jälkeen klo 14.30.
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622