Duunia tarjolla, haemme Seksuaaliterveystyön ohjaajaa Poikien Talolle!

Haemme seksuaaliterveystyön ohjaajaa Poikien Talolle. Keskeisiin työtehtäviin kuuluu seksuaalineuvonnan sekä -kasvatusten pitäminen 10-28 vuotiaille pojille ja nuorille miehille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Lisäksi tehtävä sisältää koulutusten ja konsultaatioiden järjestämistä. Työpiste on Helsingin Sörnäisissä Poikien Talolla. Työ edellyttää liikkumista Helsingin ja Espoon alueella. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa, jossa työntekijöiden viihtyvyys on meille tärkeätä.

Poikien Talolla tehdään sosiaalista nuorisotyötä sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella sekä pyritään edistämään tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja hyvinvointia vahvistamalla positiivista ja moninaista mieskuvaa yhteiskunnallisella tasolla.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme;

 

Soveltuvaa sosiaali-, kasvatus- tai terveysalan koulutusta

Seksuaalineuvojan koulutusta

Kokemusta seksuaalisuuteen, sukupuoleen sekä nuorten kasvuun ja kehitykseen liittyvistä teemoista

Kokemusta nuorten kanssa toimimisesta

Ryhmäohjaustaitoja

Yhteistyökykyä toimia erilaisissa tiimeissä

Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kirjallista ja suullista ilmaisua

Sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisen työotteen hahmottamista

 

 

Eduksi katsomme

 

Kokemusta digitaalisesta nuorisotyöstä

Pääkaupunkiseudun koulutus- sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemusta

Seksuaaliterapeutin pätevyyttä

Ruotsin ja Englannin kielen taitoa

Henkilökohtaista kiinnostusta sukupuoleen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvistä teemoista

 

Tehtävän hakuaika päättyy 12.1.2018. Lisätietoja sähköpostilla tai 9.1. alkaen puhelimitse. Työhaastattelut pidetään viikolla 4, 25-26.1. Työ alkaa sovitusti. Loisto setlementti ry noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Viikoittainen työaika on 38 tuntia.

Loisto Setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla. Yhdistyksen toimintoja ovat muun muassa Tyttöjen Talot Helsingissä ja Espoossa, Poikien Talo, Saunalahden tukiasumisyhteisö, kunniakonflikteja ennaltaehkäisevä Sopu-toiminta, Itä-Pasilan sosiaalinen nuorisotyö, Silmu -tukea nuoreen vanhemmuuteen sekä Loisto-työpaja. Yhdistyksessä on noin 40 vakituista työntekijää. Yhdistyksemme on tunnettu aiemmin nimellä Kalliolan Nuoret ry.

Yhteyshenkilö; Kalle Laanterä, Poikien Talon yksikön johtaja. kalle.laantera@poikientalo.fi 050-5824433

www.poikientalo.fi