Poikien Talo rauhoittuu joulun viettoon, mutta talo auki heti välipäivinä.

Vuosi 2017 lähenee loppuaa ja Poikien Talolla on koettu jälleen monia hienoja kohtaamisia. Joulun pyhät talo on kiinni, mutta heti välipäivinä on ohjelmassa leppoisaa toimintaa talolla. Torstaina 28.12. on ohjelmassa hengailua talolla klo 14-17 ja perjantaina 29.12. lähdetään yhdessä tekemään jotakin mukavaa turvallisella porukalla. Myös perjantaina näemme talolla klo 14. Lisäinfoa ja ilmoittautumiset Vilille 046-850 7590 tai [email protected]

Työntekijämme palailevat lomilta vaihtelevasti uudenvuoden ja loppiaisen jälkeen, joten loma-aikaan paikalla oleviin työntekijöihin saa parhaiten yhteyttä laittamalla s-postia osoitteeseen [email protected]

Haluamme kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja yhteisistä hetkistä sekä toivottaa oikein mukavaa ja leppoisaa joulun aikaa.