Poikien Talon aikataulu 22.–26.1.

Maanantai
Yhteisötoiminta klo 15–19
Maanantain Yhteisötoiminta on tarkoitettu yli 15-vuotiaille nuorille miehille. Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected]  p. 040-177 9622
 
Pop in-seksuaalineuvonta tammikuussa klo 15-17
Seksuaalineuvonnassa voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa luottamuksellisesti kaikenlaisista seksuaalisuuteen, sukupuoleen, parisuhteisiin, ulkonäköön ja seksiin liittyvistä teemoista. Meiltä saat myös maksuttomia kondomeja ja sinulla on lisäksi mahdollisuus maksuttomaan klamydia- ja tippuritestiin. Voit tulla ennalta ilmoittamatta matalan kynnyksen seksuaalineuvonnan pop-in-vastaanotolle maanantaisin klo 15-17 tai varaamalla henkilökohtaisen ajan s-postilla: [email protected]
Pop in-seksuaalineuvonnan päivämääristä helmikuusta eteenpäin tiedotetaan myöhemmin.
 
Tiistai
Intercultural Evening klo 15–19
Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa. 
Toimintaa järjestetään Poikien Talolla tiistaisin klo 15-19. Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille.
 
Voit myös varata meiltä henkilökohtaisen tutustumisajan ja tulla keskustelemaan ennen avoimeen toimintaan osallistumista!
 
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
Keskiviikko
Yhteisötoiminta klo 15-19
Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected]  p. 040-177 9622
 
Torstai
Yhteisötoiminta Jr. klo 15-18
Torstaisin Poikien Talolla on yhteisöllistä ryhmätoimintaa nuoremmille kävijöillemme, eli 10-15-vuotiaille pojille. Toiminnan tarkoituksena on tehdä mielekkäitä juttuja, löytää uusia kavereita sekä tarvittaessa pohtia oman elämän kysymyksiä turvallisessa ympäristössä.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille: [email protected] 046- 850 7590