Poikien Talon aikataulu 12.–16.2.

Maanantai 12.2.
Yhteisötoiminta klo 15–19
Maanantain Yhteisötoiminta on tarkoitettu yli 15-vuotiaille nuorille miehille. Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.
Lisätietoa Marshilta: [email protected]  p. 040-177 9622
 
SISSI-ryhmä klo 16–
Ryhmä on tarkoitettu yli 15-vuotialle nuorille miehille ja omaa maskuliinisuuttaan pohtiville. Ryhmän nimestä huolimatta emme keskity sotimiseen, vaan keskustelemme luottamuksellisesti Seurustelusta, Ihmissuhteista, Seksuaalisuudesta, Sukupuolesta ja Identiteetistä/Itsestään huolehtimisesta. Ryhmä kokoontuu Poikien Talon Metsähuoneessa maanantaina 5.2., 12.2. ja 26.2. klo 16 alkaen.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Tommilta; [email protected] 040-779 9582
 
Tiistai 13.2.
Intercultural Evening klo 15–19

Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Toimintaa järjestetään Poikien Talolla tiistaisin klo 15–19. Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille. Tänä tiistaina teemme yhdessä persialaista keittoa muun tekemisen lomassa.
 
Voit myös varata meiltä henkilökohtaisen tutustumisajan ja tulla keskustelemaan ennen avoimeen toimintaan osallistumista!
 
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
#Liikkeelle!-ryhmä klo 15.30–18.00
Tervetuloa mukaan Poikien Talon ja Boostin Liikkeelle! -ryhmään. Tarkoituksena on yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen. Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla.
Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 13–17-vuotiaille pojille ja nuorille miehille ja ryhmästä hyötyy erityisesti nuoret, ketkä kaipaavat liikuntaa, hyötyvät terveellisten elämäntapojen miettimisestä sekä haluavat oppia paremmin liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 15:30 Poikien Talolla.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille [email protected] 046- 850 7590
 
Keskiviikko 14.2.
Yhteisötoiminnan Ystävänpäivän Special - Loisto-juhlat klo 15–19

Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa. Keskiviikon yhteisötoiminta on avoin kaikenikäisille kävijöillemme. Ystävänpäivän kunniaksi teemme retken Hämeentien puolivälissä sijaitsevalle Kaikupihalle, jossa on tarjolla monenlaista ohjelmaa ja tekemistä, esityksiä, musiikkia ja työpajoja. Poikien Talon väkeä voit tavata Kaakaobaarin äärellä. Lähtö Poikien Talolta klo 16 jälkeen.
 
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1788728624766331/
Lisätietoa Marshilta: [email protected]  p. 040-177 9622
 
Torstai 15.2.
Yhteisötoiminta Jr. klo 15–18

Torstaisin Poikien Talolla on yhteisöllistä ryhmätoimintaa nuoremmille kävijöillemme, eli 10–15-vuotiaille pojille. Toiminnan tarkoituksena on tehdä mielekkäitä juttuja, löytää uusia kavereita sekä tarvittaessa pohtia oman elämän kysymyksiä turvallisessa ympäristössä.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille: [email protected] 046- 850 7590
 
Perjantai 16.2.
Poikien Talo goes Kohtaus klo 15-18
Teemme perjantai-iltapäivänä retken Vallilassa sijaitsevaan Kohtaukseen, joka on nuorille aikuisille (18-30-vuotiaille) tarkoitettu kohtaamispaikka ja kaupunkiolohuone Vallilan sydämessä. Tapaamme Poikien Talolla klo 15, ja lähdemme matkaan klo 16. Kohtauksessa voi viettää aikaa klo 18 saakka.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: [email protected]  p. 040-177 9622