Töihin meille? Haemme projektityöntekijää Poikien Talolle.

Loisto Setlementti ry hakee projektityöntekijää Jane, jalkautuva neuvonta -hankkeeseen. Projektityöntekijä työskentelee Poikien Talolta käsin Helsingin kaupungin hallinnoimassa hankkeessa haavoittuvassa asemassa olevien maahanmuuttajanuorten parissa tarjoten palveluohjausta, tukea koulun käyntiin ja opiskeluihin sekä mahdollisuuksia kiinnittyä mielekkääseen ryhmätoimintaan. Tavoitteena on edistää hankkeen kohderyhmään kuuluvien nuorten osallisuutta ja mahdollisuuksia osallistua mielekkääseen toimintaan.

Projektityöntekijän vastuulla on sosiaalisen nuorisotyön, kuten ryhmien ohjaamisen, yksilöllisen ohjauksen ja palveluneuvonnan toteuttaminen hankkeen puitteissa, omien vastuualueiden prosessien suunnittelu, toteuttaminen ja raportointi sekä yhteistyö verkostojen ja nuorten vanhempien kanssa. Työpiste on Helsingin Sörnäisissä Poikien Talolla ja työ edellyttää liikkumista Helsingin alueella. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa, jossa työntekijöiden viihtyvyys on meille tärkeätä. Hanke on kaksivuotinen ja päättyy 31.12.2019.

Poikien Talolla tehdään sosiaalista nuorisotyötä sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella sekä pyritään edistämään tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja hyvinvointia vahvistamalla positiivista ja moninaista mieskuvaa yhteiskunnallisella tasolla.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme;

- Soveltuvaa sosiaali-, kasvatus- tai terveysalan koulutusta

- Kokemusta nuorten kanssa toimimisesta

- Ryhmäohjaustaitoja

- Kohtaavan työotteen hallitsemista

- Yhteistyökykyä toimia erilaisissa tiimeissä

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kirjallista ja suullista ilmaisua

- Projektityön ja prosessien hallinnan osaamista

- Sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisen työotteen hahmottamista

 

Eduksi katsomme;

- Kokemusta ja ymmärrystä työskentelystä erilaisista kulttuuritaustoista tulevien ihmisten kanssa

- Osallisuuden vahvistamista tukevien työmenetelmien hallintaa

- Pääkaupunkiseudun koulutus- sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemusta

- Henkilökohtaista kiinnostusta sukupuoleen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvistä teemoista

 

Tehtävän hakuaika päättyy 9.3.2018 klo 23:59. Lisätietoja työtehtävästä sähköpostilla tai puhelimitse. Työhaastattelut pidetään viikoilla 11-12. Työ alkaa 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Loisto setlementti ry noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Viikoittainen työaika on 38 tuntia.

Loisto Setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla. Yhdistyksen toimintoja ovat muun muassa Tyttöjen Talot Helsingissä ja Espoossa, Poikien Talo, Saunalahden tukiasumisyhteisö, kunniakonflikteja ennaltaehkäisevä Sopu-toiminta, Itä-Pasilan sosiaalinen nuorisotyö, Silmu -tukea nuoreen vanhemmuuteen sekä Loisto-työpaja. Yhdistyksessä on noin 40 vakituista työntekijää. Yhdistyksemme on tunnettu aiemmin nimellä Kalliolan Nuoret ry.

Yhteyshenkilö; Kalle Laanterä, Poikien Talon yksikön johtaja. [email protected] 050-5824433