Poikien Talon aikataulu 30.4.–4.5.

Maanantai 30.4.
Yhteisötoiminta klo 15–19

Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa. Maanantain yhteisötoiminnassa juhlistetaan vappua muun muassa paistamalla munkkeja ja laulamalla karaokea!
 
Lisätietoa Marshilta: marsh.cooper@poikientalo.fi, p. 040 177 9622
 
Tiistai 1.5.
Vappupäivä. Poikien Talo suljettuna.
 
Keskiviikko 2.5.
Yhteisötoiminta klo 15–19

Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.
 
Lisätietoa Marshilta: marsh.cooper@poikientalo.fi, p. 040 177 9622
 
Seksuaalineuvonnan Pop-In-vastaanotto klo 17–18
Pohditko seksuaalisuuteen, sukupuoleen, seksiin, seurusteluun liittyviä kysymyksiä? Mietityttääkö, hämmentääkö, pelottaako tai kiinnostaako kyseiset teemat ja kaipaisit luotettavan aikuisen kenen kanssa näistä puhua? Poikien Talolla koemme tärkeäksi, että myös pojilla on tilaa keskustella seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä ja tarjoamme seksuaalineuvontaa ajanvarauksella tai ilman. Vastaanotolla käyminen on luottamuksellista, maksutonta ja halutessasi voit asioida nimettömästi.
 
Halutessasi voit varata myös ajan seksuaalineuvontaan suoraan Poikien Talon Henrikiltä: p. 050 3534177 tai s-postilla henrik.heiskanen@poikientalo.fi.
 
Torstai 3.5.
Yhteisötoiminta Jr. klo 15–18

Torstaisin Poikien Talolla on yhteisöllistä ryhmätoimintaa nuoremmille kävijöillemme, eli 10–15-vuotiaille pojille. Toiminnan tarkoituksena on tehdä mielekkäitä juttuja, löytää uusia kavereita sekä tarvittaessa pohtia oman elämän kysymyksiä turvallisessa ympäristössä.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille: vili.saarnio@poikientalo.fi, p. 046 850 7590
 
Perjantai 4.5.
Poikien Talon Ammattilaisten Avoimet Ovet klo 12–15
Poikien Talon ovet avautuvat jälleen sosiaali-, terveys- ja opetusalojen ammattilaisille, opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille.

Saavu luoksemme perjantaina 4. toukokuuta klo 12–15 kuulemaan, millaista työtä teemme ja millaisia yksilö- ja ryhmämuotoisia toimintoja meillä on käynnissä. Suunnitellaan yhdessä tulevaa yhteistyötä ja vaihdetaan ajatuksia. Tarjolla on kylmää ja kuumaa juotavaa sekä pientä purtavaa.

Poikien Talo sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, nuorten toimintakeskus Hapen naapurissa ja Suvilahden Kattilahallia vastapäätä. Käyntiosoitteemme on Sörnäisten rantatie 31 A (2. kerros).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: poikientalo@poikientalo.fi