Seksuaalineuvonta ja -kasvatukset Poikien Talolla

Pohditko seksuaalisuuteen, sukupuoleen, seksiin, seurusteluun liittyviä kysymyksiä? Mietityttääkö, hämmentääkö, pelottaako tai kiinnostaako kyseiset teemat ja kaipaisit luotettavan aikuisen kenen kanssa näistä puhua? Poikien Talolla koemme tärkeäksi, että myös pojilla on tilaa keskustella seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä ja tarjoamme seksuaalineuvontaa ajanvarauksella tai ilman.

Seksuaalineuvonnan Pop-in vastaanotto on maanantaisin klo 17-19 Espoon Leppävaarassa Ohjaamotalolla Osoitteessa Lintuvaarantie 2 sekä keskiviikkoisin klo 17-18 Helsingissä Poikien Talolla osoitteessa Sörnaisten rantatie 31 a 2krs. Vastaanotolla käyminen on luottamuksellista, maksutonta ja halutessasi voit asioida nimettömästi. Halutessasi voit varata myös ajan seksuaalineuvontaan suoraan Henrikiltä 050-3534177 tai s-postilla [email protected]

Tarjoamme myös pojille suunnattuja seksuaalikasvatuksia koululuokille ja muille yhteisöille Helsingin ja Espoon alueella. Mikäli haluat ajan seksuaalikasvatukselle, niin ota yhteyttä Henrikiin.