Poikien Talon aikataulu 14.–18.5.

Maanantai 14.5.
Yhteisötoiminta klo 15–19

Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa. Kevään viimeisenä yhteisötoiminnan maanantaina juhlistamme kesän alkua yhdessä. Tarjolla myös pientä purtavaa!
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Tiistai 15.5
Huom! Intercultural Evening tänään tauolla. Seuraava ja kevään viimeinen kerta tiistaina 22.5. klo 15–19. / Intercultural Evening is having a week off. Next and last Intercultural Evening for the spring will be on Tuesday 22nd of May from 15 until 19 o'clock

#Liikkeelle!-ryhmä klo 16–18
Tervetuloa mukaan Poikien Talon ja Boostin Liikkeelle! -ryhmään. Tarkoituksena on yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen. Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla.
 
Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 13–17-vuotiaille pojille ja nuorille miehille ja ryhmästä hyötyy erityisesti nuoret, ketkä kaipaavat liikuntaa, hyötyvät terveellisten elämäntapojen miettimisestä sekä haluavat oppia paremmin liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 16:00 Poikien Talolla, ja liikkeelle lähdetään klo 16 :30. Tänä tiistaina menemme pelaamaan pihapelejä lähimaastoon.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille: [email protected], p. 046 850 7590
 
Keskiviikko 16.5.
Yhteisötoiminta klo 15–19

Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa. Kevään viimeisenä yhteisötoiminnan keskiviikkona juhlistamme kesän alkua yhdessä. Tarjolla myös pientä purtavaa!
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Seksuaalineuvonnan Pop-In-vastaanotto klo 17–18
Pohditko seksuaalisuuteen, sukupuoleen, seksiin, seurusteluun liittyviä kysymyksiä? Mietityttääkö, hämmentääkö, pelottaako tai kiinnostaako kyseiset teemat ja kaipaisit luotettavan aikuisen kenen kanssa näistä puhua? Poikien Talolla koemme tärkeäksi, että myös pojilla on tilaa keskustella seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä ja tarjoamme seksuaalineuvontaa ajanvarauksella tai ilman. Vastaanotolla käyminen on luottamuksellista, maksutonta ja halutessasi voit asioida nimettömästi.
 
Halutessasi voit varata myös ajan seksuaalineuvontaan suoraan Poikien Talon Henrikiltä: p. 050 3534177 tai s-postilla [email protected].
 
Torstai 17.5.
Yhteisötoiminta Jr. klo 15–18

Torstaisin Poikien Talolla on yhteisöllistä ryhmätoimintaa nuoremmille kävijöillemme, eli 10–15-vuotiaille pojille. Toiminnan tarkoituksena on tehdä mielekkäitä juttuja, löytää uusia kavereita sekä tarvittaessa pohtia oman elämän kysymyksiä turvallisessa ympäristössä.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille: [email protected], p. 046 850 7590
 
Perjantai 18.5
Poikien Talon vapaapäivä.