Poikien Talon aikataulu 21.–25.5

Maanantai 21.5.
Poikien Talon vapaapäivä.
 
Tiistai 22.5.
Intercultural Evening klo 15–19

Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–28-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Toimintaa järjestetään Poikien Talolla tiistaisin klo 15–19. Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille. Kevään viimeisellä Intercultural Evening -toiminnan kerralla nautimme pientä purtavaa ja käymme läpi päättyvän kevään huippuhetkiä.
 
Voit myös varata meiltä henkilökohtaisen tutustumisajan ja tulla keskustelemaan ennen avoimeen toimintaan osallistumista!
 
Lisätietoa Kimmolta: kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi, p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 23.5.
#Liikkeelle!-ryhmä klo 16–18

Tervetuloa mukaan Poikien Talon ja Boostin Liikkeelle! -ryhmään. Tarkoituksena on yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen. Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla.
 
Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 13–17-vuotiaille pojille ja nuorille miehille ja ryhmästä hyötyy erityisesti nuoret, ketkä kaipaavat liikuntaa, hyötyvät terveellisten elämäntapojen miettimisestä sekä haluavat oppia paremmin liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 16:00 Poikien Talolla, ja liikkeelle lähdetään klo 16 :30. Kevään viimeisellä ryhmäkerralla teemme retken Laajasalossa sijaitsevalle Kalliolan kesäkodille.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille: vili.saarnio@poikientalo.fi, p. 046 850 7590
 
Torstai 24.5.
Poikien Talon vapaapäivä.
 
Perjantai 25.5.
Poikien Talon vapaapäivä.