Pride-viikon ohjelma Poikien Talolla

Oikein hyvää Pride-viikkoa kaikille! Kesäkuun viimeisen viikon ajan lähes joka päivä Poikien Talolla on jotakin toimintaa. Tämän vuoden Helsinki Priden teemana on ääni ja Poikien Talolla haluamme toimia sen puolesta, että meistä jokainen saa äänensä kuuluviin.

Katso alta viikon aikataulut ja tervetuloa mukaan. Pride-viikolla on myös hyvin runsasta ja moninaista ohjelmaa tarjolla eri puolilla Helsinkiä. Koko Helsinki Priden ohjelman läydät täältä; https://helsinkipride.fi/

 

Tiistaina 26.6.

Klo 12-16 Kesähengailua

Mikäli säät sallivat, lähdemme porukalla Mustikkamaalle pelailemaan tennistä ja muita pelejä. Tervetuloa mukaan.

 

Klo 16-19 Pride leffa-ilta

Pride-viikon kunniaksi esitetään Poikien Talolla tiistaina 26.6. klo 16.00–19.00 saksalainen Free fall -elokuva (Freier Fall, 2013). Elokuva kertoo parisuhteesta, joka joutuu koetukselle toisen osapuolen pohtiessa seksuaalista suuntautumista. Tarinassa näkyvät myös ihmisten ennakkoluulot sekä pelko erilaisuutta kohtaan.

Elokuvan esityskielenä on saksa, ja se on tekstitetty englanniksi. Suositusikäraja on 13 vuotta. Maksuton näytös alkaa klo 16.30. Tarjolla pientä purtavaa ennen elokuvaa ja keskustelua elokuvan teemoista näytöksen päätyttyä. Tervetuloa!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Henrikille; henrik.heiskanen@poikientalofi 050-353 4177

 

Keskiviikkona 27.6.

Klo 15:00-20 Retki Yleisradion MM-kisastudioon

Jalkapallon MM-kisoissa on käynnissä alkulohkojen ratkaisuhetket ja keskiviikkona pääsemme YLE:n kisastudioon katsomaan F-lohkon ratkaisuottelua Meksiko-Ruotsi ja myös jututtamaan hetken studioisäntää ja vieraita. Kenties luvassa on selfiet Jari Litmasen kanssa? Retki on täyteen varattu, mutta kysele mahdollisia peruutuspaikkoja Vililtä. vili.saarnio@poikientalo.fi tai 046- 850 7590

 

Torstaina 28.6.

Klo 12-16 Pyöräretki

Näemme Poikien Talolla klo 12 ja lähdemme tekemään pienen pyöräretken. Matkalla pientä evästä. Oma pyörä mukaan, mutta halukkaille lainataan kaupunkipyörät käyttöön. Lisätietoa Kimmolta kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi 040-775 1549.

 

Klo 16-19 Loisto goes Pride: Puistopiknik ja taidepaja Karhupuistossa. Tule Poikien Talolle klo 16 tai suoraan Karhupuistoon klo 16:30.

Lisätietoa: henrik.heiskanen@poikientalofi 050-353 4177

 

Lauantaina 30.6.

Klo 10 Pride-kulkue

Tervetuloa mukaan Pride-kulkueeseen Loisto Setlementin blokkiin marssimaan juhlamielellä yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta. Loisto blokkiin osallistuville on tarjolla pientä purtavaa brunssin muodossa Tyttöjen Talolla klo 10, josta siirrymme Senaatintorille kulkueeseen. Voit myös tulla Poikien Talolle klo 9:45, josta Tommin johdolla lähdemme Tyttöjen Talolle.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Tommille tommi.p.pesonen@poikientalo.fi tai 040 779 9582

PS. Ilmoittautumisen voi lähettää myös suoraan whatsappilla Tyttöjen Talon Pialle 050-352 2635

 

Poikien Talo | Sörnäisten rantatie 31 A (2. kerros) | Helsinki | poikientalo@poikientalo.fiPoikien Talo | Sörnäisten rantatie 31 A (2. kerros) | Helsinki
050 582 4433 | poikientalo@poikientalo.fi