Poikien Talon heinäkuu

Poikien Talon avoimet toiminnot ja ryhmät ovat kesätauolla heinäkuussa, mutta Loisto Setlementin yhteistä kesätoimintaa on tarjolla Laajasalon kesäkodilla tiistaisin ja torstaisin klo 12.00-18.00. Ohjelmassa on yhdessä olemista, pelailua, saunomista, uimista, soutelua, grillaamista ja muuta mukavaa kesätekemistä. Paikalla on aina Poikien Talon työntekijöitä. Kalliolan kesäkodilla lähdetään yhdessä Poikien Talolta (Sörnäisten rantatie 31 A) klo 12.00. Pysähdymme Herttoniemen metroasemalla noin klo 12.30, ja jatkamme matkaa bussilla 88 tai 89 kohti Kalliolan kesäkotia (Mankelipolku 8). Bussilla 88 kohti Laajasaloa matkaessa jäädään kyydistä pois pysäkillä Koulutanhua, ja bussilla 89 matkaa tehdessä pysäkillä Reposalmentien silta.
 
Yksilötapaamiset järjestetään kesän aikana sovitusti. Tavoitat kesäaikaan töissä olevat työntekijät parhaiten s-postilla poikientalo@poikientalo.fi.                             
Seksuaalineuvontatapaamiset sekä seksuaalikasvatukset sovitusti. Sovi aika Henrikin kanssa: henrik.heiskanen@poikientalofi, p. 050 353 4177
 
Lisätietoa toiminnastamme Poikien Talon kotisivuilta sekä s-postilla poikientalo@poikientalo.fi.