Elokuun viimeisen viikon ohjelma Poikien Talolla

Kesä alkaa pikku hiljaa kääntyä syksyyn ja samalla Poikien Talon syyskauden toiminnot starttaavat. Alla tämän viikon aikataulut. Mikäli haluat tulla tutustumaan, kaipaat yksilötapaamista, seksuaalineuvonta tapaamista tai vaikka kouluryhmälle seksuaalikasvatusta, niin laita meille s-postia poikientalo@poikientalo.fi

 

Ti 28.8. klo 15-19

Tällä viikolla käynnistyy tiistaina Intercultural Evening -toiminta, johon ovat tervetulleita maahan muuttaneet ja syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toimintaa Poikien Talolla tiistaisin klo 15–19.

Intercultural Evening on yhteisömuotoista olohuonetoimintaa, jonka sisällä voi harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikurssilla tai muissa opinnoissa käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille.

Jos Intercultural evening-toiminta kiinnostaa, niin ota yhteyttä Kimmoon, p. 040 775 1549, kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi

 

Ke 29.8. klo 15-19

Keskiviikkona starttaa syksyn Yhteisötoiminta. Talon ovet ovat auki totutusti klo 15-19 ja yhteisötoiminnassa voit viettää aikaa toisten kanssa, tehdä mielekkäitä juttuja ja pohtia elämään liittyviä asioita turvallisessa ympäristössä.

Tämän keskiviikon spesiaalina lähdemme halukkaiden kanssa katsomaan keskiviikkona Billy Elliot-elokuvaa Kaikupihalle Loisto-setlementin keskustoimistolle. Tervetuloa siis mukaan nauttimaan elokuvaelämyksestä elokuun pimenevässä illassa. Lähdemme talolta keskiviikkona n. klo 17:30 kohti Hämeentietä, jossa näytös alkaa klo 18.

Lisätietoja Yhteisötoiminnasta Marshilta, 040-177 9622 marsh.cooper@poikientalo.fi

 

To 30.8. klo 15-18

Torstaina käynnistyy Yhteisötoiminta jr., joka on yhteisöllistä ryhmätoimintaa n.  11-15-vuotiaille pojille. Torstaina ryhmässä mietitään toiveita syyskaudelle, joten tule mukaan suunnittelemaan mielenkiintoista syksyä. Ryhmässä on vielä tilaa, joten jos kaipaat tekemistä vapaa-aikaasi ja paikan, jossa nähdä nähdä muita turvallisessa ympäristössä, niin ota yhteyttä Viliin. 046-850 7590 vili.saarnio@poikientalo.fi

 

Pe 31.8. klo 16->

Perjantaina käynnistyy Liikkeelle-ryhmä, jota vedämme yhdessä Helsingin kaupungin Boosti-hankkeen kanssa. Ensimmäinen ryhmä kokoontuu viisi kertaa, joka toinen perjantai klo 16 Poikien Talolla. Tällä viikolla lähdemme Haltialaan ulkoilemaan ja grillaamaan.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa Vililtä, 046-850 7590 vili.saarnio@poikientalo.fi

 

Syksyllä on tulossa myös muita kiinnostavia juttuja, kuten lisää toimintaa perjantai-iltoihin, Kamerakerhoa lokakuun alusta lähtien ja myös S.I.S.S.I-ryhmä jatkuu syksyllä. Pysy siis kuulolla!