Intercultural Evening tiistaisin 28.8. alkaen

Tiistaina 28. elokuuta kesätauolta palaavaan Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet ja syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toimintaa järjestetään Sörnäisten rantatiellä sijaitsevalla Poikien Talolla tiistaisin klo 15–19.
 
Intercultural Evening on yhteisömuotoista olohuonetoimintaa, jonka sisällä voi harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikurssilla tai muissa opinnoissa käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille.
 
Kerran kuussa vierailemme kävijöitämme kiinnostavissa paikoissa ja nautimme taiteen antimista Helsingin keskeisissä kulttuurikohteissa. Toisinaan teemme ruokaa yhdessä ja toteutamme vuodenaikaan sopivia taidelähtöisiä projekteja.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää moninaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien poikien ja nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Lupaamme tarjota sinulle turvallisen ja syrjinnästä vapaan tilan, johon on helppoa saapua ja jossa voit nauttia olostasi. Meillä saa kysyä ja kertoa. Periaatteisiimme kuuluu, että kukin kävijöistä hyväksytään omana itsenään ja uudet kävijät toivotetaan sydämellisesti tervetulleiksi. Tarvittaessa voit kääntyä ohjaajiemme puoleen ja keskustella luottamuksellisesti kahden kesken.
 
Voit myös varata meiltä henkilökohtaisen tutustumisajan ja tulla keskustelemaan ennen avoimeen toimintaan osallistumista!
 
Yhteys ja lisätietoja
Kimmo Saastamoinen, p. 040 775 1549, [email protected]
 
Poikien Talo
Sörnäisten rantatie 31 A (2. kerros)
00500 Helsinki