Syksy saapuu, mutta aurinkoista tunnelmaa luvassa Poikien Talolla myös ensi viikolla!

Syksyn toimintakausi on saatu käyntiin ja ensi viikolla 3-7.9. ohjelmassa paljon tekemistä Poikien Talolla.

Yhteisötoiminnassa maanantaina ja keskiviikkona klo 15-19 tarjolla mukavan seuran ja turvallisen ilmapiirin lisäksi kokkailua ja satokausikalenterin mukaisesti tarjolla ainakin herkkuja omenoista. Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.

Lisätietoa Marshilta: marsh.cooper@poikientalo.fi  p. 040-177 9622

 

Intercultural Evening-toiminta käynnistyi viime tiistaina ja jatkuu viikoittain klo 15-19. Syyskaudelle suunniteltu paljon luovia aktiviteettejä. Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.

Lisätietoa Kimmolta: kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi, p. 040 775 1549

 

Keskiviikkona Yhteisötoiminnan kanssa on klo 15-17 Poikien Talolla tarjolla matalan kynnyksen Pop in-seksuaalineuvontaa. Seksuaalineuvonnassa voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa luottamuksellisesti kaikenlaisista seksuaalisuuteen, sukupuoleen, parisuhteisiin, ulkonäköön ja seksiin liittyvistä teemoista. Meiltä saat myös maksuttomia kondomeja ja sinulla on lisäksi mahdollisuus maksuttomaan klamydia- ja tippuritestiin. Seksuaalineuvonnan pop-in-vastaanotto jalkautuu maanantaisin klo 15-17 Espooseen Leppävaaran Ohjaamotalolle. Tervetuloa siis keskustelemaan luottamuksellisesti seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä paikan päälle tai varaa henkilökohtainen aika seksuaalineuvonnan tapaamiselle Henrikiltä s-postilla: henrik.heiskanen@poikientalo.fi

 

Torstaisin klo 15-18 Yhteisötoiminta jr. tarjoaa yhteisöllistä ryhmätoimintaa 10-15-vuotiaille pojille. Toiminnan tarkoituksena on tehdä mielekkäitä juttuja, löytää uusia kavereita sekä tarvittaessa pohtia oman elämän kysymyksiä turvallisessa ympäristössä. Yhteisötoiminnassa jokainen voi olla omana itsenään ilman, että tarvitsee pelätä tulevansa kiusatuksi.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille vili.saarnio@poikientalo.fi 046- 850 7590

 

Seksuaaliväkivaltatyöntekijämme Tommi palaa myös kesälomalta töihin, joten jos olet kokenut seksuaalista rajojen ylittämistä ja kaipaat tukea matalalla kynnyksellä, jossa kokemusta lähestytään yhdessä hyvin kokonaisvaltaisella tavalla lempeässä, kunnioittavassa ja turvallisessa hengessä, niin ole meihin rohkeasti yhteydessä.

 tommi.p.pesonen@poikientalo.fi tai 040 779 9582 (ma-to)

 

Lähiviikkojen aikana käynnistymässä myös muuta toimintaa, joten pysy kuulolla. Ja mikäli kaipaat yksilötapaamisaikaa, tarvitsisitte seksuaalikasvatusta luokkanne tai yhteisönne pojille tai sinulla on ajatus, miten Poikien Talo voisi muuten jeesata, niin laita viestiä tulemaan poikientalo@poikientalo.fi