Yksinäisyys ei ole ystävä-seminaari 12.10. Espoossa

Loisto setlementti ry järjestää Espoon Sellosalin lämpiössä maksuttoman seminaarin 12.10.2018.

Yksinäisyys ei ole ystävä -seminaarissa 12.10. puhetta yksinäisyydestä ja tekoja sen vähentämiseksi. Seminaarissa kuullaan ja koetaan Loisto setlementin erilaisista työmuodoista Espoossa: Espoon Tyttöjen Talo, Saunalahden tukiasuntoyhteisö, seksuaaliterveystyö, Silmu – Tukea nuoreen vanhemmuuteen sekä Sorella – jalkautuva tyttötyö. Seminaari jakautuu kahteen osaan. Aamupäivällä kuullaan mm. nuorten yksinäisyydestä ilmiönä tutkija Niina Junttilan puheenvuorossa sekä Tyttöjen Talon Sorella-hankkeen tarina. Iltapäivän työpajoissa välähdyksiä Loisto setlementin toimintamuodoista espoolaisten nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi ja olemme Poikien Talon osalta vetämässä myös yhtä työpajaa! Tarkempi ohjelma sekä työpajojen kuvaukset löytyvät tapahtuman Facebook-sivulta.

Ilmoittaudu Yksinäisyys ei ole ystävä -seminaariin tästä: https://player.myzef.com/loisto/ajax/?q=12-1xvIU327

Seminaariin mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lisätietoja seminaarista antaa Maria Wikberg (maria.wikberg@espoontyttojentalo.fi)