Poikien Talon syyslomaviikon aikataulu 15.–19.10.

Maanantai 15.10.
Poikien Talon syysloma. Ei toimintaa tänään!
 
Tiistai 16.10.
Poikien Talon syysloma. Ei toimintaa tänään!
 
Keskiviikko 17.10.
Poikien Talon syysloma. Ei toimintaa tänään!
 
Torstai 18.10.
Kamera Klub klo 16–19
Lokakuun alussa alkaneen Kamera Klubissa tutustutaan valokuvaamisen alkeisiin, valokuvien kehittämiseen sekä valokuvataiteeseen oman ilmaisun välineenä Poikien Talon Tomin johdolla. Osallistumiseen ei vaadita aiempaa kokemusta tai välineistöä.
 
Lisätietoja Tomilta: [email protected], p. 045 773 11391
 
Perjantai 19.10.
Social Kitchen klo 16–19
Social Kitchen tarjoaa kaikenikäisille kävijöillemme rentouttavan ja mutkattoman viikonlopun vastaanoton! Social Kitchen vuorottelee Liikkeelle-ryhmän kanssa syksyn perjantai-illoissa. Ovemme ovat avoinna klo 16 alkaen ja iltaseitsemään saakka. Ohjelmassa on ruoanlaittoa, pöytäfutiksen pelaamista, lautapelailua, ja elokuvien katsomista. Perjantai-iltaa vietetään muiden arki-iltojen tapaan rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä ohjaajiemme läsnä ollessa. Tästä on hyvä siirtyä viikonlopun viettoon!
 
Lisätietoja Vililtä: [email protected], p. 046 850 7590