Tasapeli - Nuoret, pelit ja sukupuoli. Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan miesjaoston 30-vuotisjuhlaseminaari 7.11.

Poikien Talo on edustettuna Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan(TANE) miesjaostossa asiantuntijajäsenenä. TANE on parlamentaarinen elin, jonka tarkoituksena on edistää sukupuolten tasa-arvoa yhteiskunnassa. Miesjaosto on perustettu 30-vuotta sitten ollen silloin maailman ensimmäinen miehiin keskittyvä parlamentaarinen tasa-arvoelin.

Marraskuussa 7.11. klo 12:30-16 järjestetään Miesjaoston 30-vuotisjuhlaseminaariin ”Tasapeli – Nuoret, pelit ja sukupuoli”. Seminaarin asiantuntijapuheenvuorot ja paneelikeskustelu paneutuvat pelimaailman sukupuolirooleihin, syrjintään ja seksismiin sekä toisaalta pelimaailmaan ympäristönä, jossa voidaan myös edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Tilaisuuden järjestää tasa-arvoasiain neuvottelukunta TANE yhteistyössä Poikien Talon, Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen Non-Toxic – Syrjimätön pelikulttuuri -hankkeen ja digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verken kanssa. Tervetuloa mukaan maskuttomaan seminaariin, lisätietoa ja ilmoittauminen TANE:n sivujen kautta.

https://tane.fi/tilaisuudet-ja-seminaarit

Ilmoittautuminen täältä.