Poikien Talon aikataulu 19.–23.11.

Maanantai 19.11.
Kansainvälisen miestenpäivän juhla klo 16–18
Toivotamme sinut tervetulleeksi juhlistamaan kansainvälistä miestenpäivää Poikien Talolle maanantaina 19.11. klo 16.00–18.00.
 
Tilaisuus on vapaamuotoinen, ja tarjolla on pientä purtavaa ja hyvää seuraa. Poikien Talon ovet ovat avoinna juhlan aikaan kaikille sukupolville ja -puolille. Arvostamme suuresti, jos ilmoitat osallistumisestasi 16.11. mennessä: [email protected].

19. marraskuuta vietettävän kansainvälisen miestenpäivän tarkoituksena on edistää myönteisiä miesroolimalleja, kiinnittää huomiota miesten terveyteen ja hyvinvointiin, edistää sukupuolten tasa-arvoa sekä luoda turvallisempaa ja parempaa maailmaa, jossa ihmiset voivat kokea olonsa turvalliseksi ja kehittyä täyteen potentiaaliinsa.

Noudatamme Poikien Talolla turvallisemman tilan periaatetta ja pyrimme parhaamme mukaan takaamaan jokaiselle mahdollisuuden olla oma itsensä. Toivomme siis kaikilta vierailtamme sensitiivisyyttä, herkkyyttä ja kunnioitusta toisia ihmisiä ja kävijöitämme kohtaan.

Lisätietoja: Kalle Laanterä, yksikön johtaja, p. 050 582 4433

 
Tiistai 20.11.
Intercultural Evening klo 15–19

Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–28-vuotiaat kävijät.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Toimintaa järjestetään Poikien Talolla tiistaisin klo 15–19. Intercultural Eveningin sisällä voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille.
 
Voit myös varata meiltä henkilökohtaisen tutustumisajan ja tulla keskustelemaan ennen avoimeen toimintaan osallistumista!
 
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 21.11.
Yhteisötoiminta klo 15–19

Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.
 
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Seksuaalineuvonnan pop-in-vastaanotto klo 15–17
Pohditko seksuaalisuuteen, sukupuoleen, seksiin, seurusteluun liittyviä kysymyksiä? Mietityttääkö, hämmentääkö, pelottaako tai kiinnostaako kyseiset teemat ja kaipaisit luotettavan aikuisen kenen kanssa näistä puhua? Poikien Talolla koemme tärkeäksi, että myös pojilla on tilaa keskustella seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä ja tarjoamme seksuaalineuvontaa ajanvarauksella tai ilman. Vastaanotolla käyminen on luottamuksellista, maksutonta ja halutessasi voit asioida nimettömästi.
 
Halutessasi voit varata myös ajan seksuaalineuvontaan suoraan Poikien Talon Henrikiltä: p. 050 3534177 tai s-postilla [email protected].
 
Torstai 22.11.
Yhteisötoiminta Jr. klo 15–18

Torstaisin Poikien Talolla on yhteisöllistä ryhmätoimintaa nuoremmille kävijöillemme, eli 10–15-vuotiaille pojille. Toiminnan tarkoituksena on tehdä mielekkäitä juttuja, löytää uusia kavereita sekä tarvittaessa pohtia oman elämän kysymyksiä turvallisessa ympäristössä.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille: [email protected], p. 046 850 7590
 
Kamera Klub klo 16–19
Lokakuun alussa alkaneen Kamera Klubissa tutustutaan valokuvaamisen alkeisiin, valokuvien kehittämiseen sekä valokuvataiteeseen oman ilmaisun välineenä Poikien Talon Tomin johdolla. Osallistumiseen ei vaadita aiempaa kokemusta tai välineistöä.
 
Lisätietoja Tomilta: [email protected], p. 045 773 11391
 
Perjantai 23.11.
Loisto Setlementin kehittämispäivät. Ei toimintaa. Tervetuloa Poikien Talolle jälleen seuraavalla viikolla!