Poikien Talon aikataulut 12.11.-16.11.

Maanantai 12.11.

 Yhteisötoiminta klo 15–19

Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.

Lisätietoa Marshilta: marsh.cooper@poikientalo.fi, p. 040 177 9622

 

Tiistai 13.11.

 Intercultural Evening klo 15–19

Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–28-vuotiaat kävijät. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.

 

Toimintaa järjestetään Poikien Talolla tiistaisin klo 15–19. Intercultural Eveningin sisällä voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille.

 

Voit myös varata meiltä henkilökohtaisen tutustumisajan ja tulla keskustelemaan ennen avoimeen toimintaan osallistumista!

 

 Lisätietoa Kimmolta: kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi, p. 040 775 1549

 

Keskiviikko 14.11.

 Yhteisötoiminta klo 15–19

Yhteisötoiminnassa voit viettää aikaasi Poikien Talolla turvallisessa ympäristössä tehden itsellesi mielekkäitä asioita yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.

 

 Lisätietoa Marshilta: marsh.cooper@poikientalo.fi, p. 040 177 9622

 

Seksuaalineuvonnan pop-in-vastaanotto klo 15–17

Pohditko seksuaalisuuteen, sukupuoleen, seksiin, seurusteluun liittyviä kysymyksiä? Mietityttääkö, hämmentääkö, pelottaako tai kiinnostaako kyseiset teemat ja kaipaisit luotettavan aikuisen kenen kanssa näistä puhua? Poikien Talolla koemme tärkeäksi, että myös pojilla on tilaa keskustella seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä ja tarjoamme seksuaalineuvontaa ajanvarauksella tai ilman. Vastaanotolla käyminen on luottamuksellista, maksutonta ja halutessasi voit asioida nimettömästi.

 

 Halutessasi voit varata myös ajan seksuaalineuvontaan suoraan Poikien Talon Henrikiltä: p. 050 3534177 tai s-postilla henrik.heiskanen@poikientalo.fi.

 

Torstai 15.11.

 Yhteisötoiminta Jr. klo 15–18

Torstaisin Poikien Talolla on yhteisöllistä ryhmätoimintaa nuoremmille kävijöillemme, eli 10–15-vuotiaille pojille. Toiminnan tarkoituksena on tehdä mielekkäitä juttuja, löytää uusia kavereita sekä tarvittaessa pohtia oman elämän kysymyksiä turvallisessa ympäristössä.

 

 Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille: vili.saarnio@poikientalo.fi, p. 046 850 7590

 

Kamera Klub klo 16–19

 Kamera Klubissa tutustutaan valokuvaamisen alkeisiin, valokuvien kehittämiseen sekä valokuvataiteeseen oman ilmaisun välineenä Poikien Talon Tomin johdolla. Osallistumiseen ei vaadita aiempaa kokemusta tai välineistöä.

 

 Lisätietoja Tomilta: tom.serratti@poikientalo.fi, p. 045 773 11391

 

Perjantai 16.11.

Social Kitchen klo 16->

Syksyn viimeinen Social kitchen tekee retken Kaapelille Talvisirkukseen. Unohtumattomalle retkelle on vielä muutama paikka jäljellä, joten jos haluat mukaan, niin laita pikaisesti viestiä Marshille. Tätä ei kannata missata!

 Lisätietoa Marshilta: marsh.cooper@poikientalo.fi, p. 040 177 9622

 

PS. Seksuaaliväkivaltatyöntekijämme Tommi on lomalla 12.11.-21.11. Joten jos sinulla on kysyttävää seksuaaliväkivaltaan liittyen, niin voit laittaa meille s-postia poikientalo@poikientalo.fi Muista myös, että Seksuaalirikosten tukikeskuksen päivystyspuhelimeen voit soittaa 24/7. Seri-tukikeskus on seksuaaliväkivaltaa kohdanneiden tukiyksikkö yli 16-vuotiaille sukupuolesta riippumatta. Tukikeskus on matalan kynnyksen yksikkö, jonne voi hakeutua itse, omaisten kanssa tai viranomaisen ohjaamana.

Seri-tukikeskus päivystysnumero: 040 701 8446