Poikien Talon kehittämisviikon aikataulu 1.–5.4.

Vietämme alkavalla, huhtikuun ensimmäisellä viikolla Poikien Talon ja Loisto Setlementin yhteisiä kehittämispäiviä, jonka vuoksi ovemme ovat poikkeuksellisesti kiinni maanantaista torstaihin 1.–4.4. Perjantain 5.4. Liikkeelle-ryhmä toteutuu tavalliseen tapaan klo 16–18. Mahdolliset yksilötapaamiset ja muut tapaamiset työntekijöidemme kanssa toteutuvat sovitusti. Ohjelmistomme palaa tavalliseen muotoonsa 8.4. alkaen.

Viikon aikana voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse ([email protected]), sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla työntekijöillemme.

Perjantai 5.4.
Liikkeelle-ryhmä klo 16–18

Ryhmässä on tarkoituksena yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen. Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla. Ryhmän toiminta on suunnattu ensisijaisesti 13-17-vuotiaille pojille.  Liikkeelle-ryhmä kokoontuu kevään aikana 8.2., 22.2., 8.3., 22.3. ja 5.4.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille: [email protected], p. 046 850 7590