Sankarit vai anti-sankarit -teatterityöpajat huhtikuussa Poikien Talolla

Ma 8.4. | Ke 10.4. | Ma 15.4.

Klo 17-18:30

Poikien Talon yhteisötoiminnan yhteydessä toteutetaan huhtikuussa ryhmämuotoiset teatterityöpajat, joissa tuunataan omia sankari ja anti-sankari tarinoita sekä räjäytetään myyttisyys sankaruuden ympäriltä! Voit tulla mukaan kaikille kolmelle kerralle tai vaikka vain kerran ihmettelemään ja tunnustelemaan meininkiä. Työpajoissa on keskeistä Poikien Talon turvallisen tilan periaatteet, jossa jokainen saa osallistua omana itsenään muita kunnioittaen. Tervetuloa mukaan!

Työpajoissa on ohjaajana Turun taide-akatemiassa teatteri-ilmaisun ohjaajaksi opiskeleva Ville Sarimaa ja lisätietoa voit kysyä Yhteisötoiminnan vastaavalta ohjaajalta Marshilta [email protected] 040 177 9622.