Kesätoimintaa Poikien Talolla

Poikien Talo tarjoaa tänäkin kesänä monipuolista ohjelmaa tuomaan hyvää kesäfiilistä! Ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihimme ja ilmoittaudu mukaan, jos löydät ohjelmastamme sinua kiinnostavaa toimintaa. Kesäkuussa on tiistaisin ja torstaisin yhteisöllistä avointa kesätoimintaa talolla ja heinäkuussa tarjoamme toimintaa tiistaisin Kalliolan kesäkodilla koko järjestömme Loisto Setlementti ry:n toimesta.  Lisäksi Poikien Talon kesäohjelmaan mahtuu erilaisia ryhmiä ja retkiä sekä myös mahdollisuus yksilölliseen tukeen.

Poikien Talon periaatteet ovat läsnä kaikessa toiminnassa: toimimme yhteisöllisesti, toivotamme uudet kävijät lämpimästi tervetulleiksi, tarjoamme turvallisen tilan nuorille ja pidämme Talosta yhdessä huolta.

 

Tarkemmat tiedot kesätoiminnasta linkin takaa

https://poikientalo.fi/kesatoiminta