Kevään harjoittelijahaku käynnistyy!

Etsitkö harjoittelupaikkaa ensi kevääksi?

Poikien Talon ensi kevättalvea ja kevättä koskeva harjoitteluhaku on käynnistynyt. Voit hakea meille harjoittelijaksi, jos opiskelet sosionomiksi- tai yhteisöpedagogiksi ja kiinnostunut poikia ja miehiä tukevasta sosiaalisesta nuorisotyöstä. Harjoittelu voi olla kestoltaan esimerkiksi 10-13 viikkoa ja sijoittua tammi- ja toukokuun 2020 välille.

Poikien Talo tekee sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisillä työotteilla toteutettavaa, osallisuuden ja yhteisöllisyyden merkitystä korostavaa ja setlementtiarvoihin nojaavaa sosiaalista nuorisotyötä 10-28-vuotiaiden poikien ja nuorten miesten kanssa. Toimintamme on avointa myös sukupuoleltaan moninaisille nuorille.

Poikien Talosta hyötyvät erityisesti nuoret, jotka kaipaavat positiivista peilauspintaa omaan kasvuun, uusia ystäviä, omat tarpeet ja lähtökohdat huomioivaa kokonaisvaltaista tukea sekä mielekästä tekemistä turvallisessa ja yhteisöllisyyteen perustuvassa ympäristössä.Tarjoamme kävijöillemme jokaisena arkipäivänä yhteisöllistä olohuonetoimintaa, harrastus- ja taidepainotteisia ryhmiä sekä elämänhallintaan ja haavoittavien kokemuksien käsittelyyn tarvittavaa yksilöllistä tukea. Järjestämme lisäksi seksuaalisuutta ja seksuaaliterveyttä, yhdenvertaisuutta ja nuoruutta käsitteleviä koulutuksia, puheenvuoroja ja työpajoja ammattilaisille, opiskelijoille ja koululuokille.

Lähetä avoin hakemuksesi meille ([email protected]) 13.10.2019 mennessä, ja kerro lyhyesti itsestäsi ja tulevasta harjoittelustasi.
 
Poikien Talo
Sörnäisten rantatie 31 A (2. kerros)
Helsinki