Liikkeelle-ryhmä käynnistyy perjantaina 20.9.!

Syys-lokakuussa Poikien Talon perjantait vietetään Liikkeelle-ryhmän parissa. Ryhmä käynnistyy perjantaina 20.9. retkellä Mustikkamaalle erilaisten pelien ja liikuntamuotojen tutustumisen sekä pik-nikin muodossa. Samalla ryhmässä sovitaan tulevien kertojen sisällöt ryhmäläisten toiveiden pohjalta. Liikkeelle-ryhmässä tehdään yhdessä mielekkäitä juttuja, liikutaan ja tutustutaan erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen, kuntoiluun ja vapaa-aikaan. Ryhmässä on keskeistä yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, ja mukaan on helppo tulla. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä HNMKY:n kanssa. Liikkeelle lähdetään Poikien Talolta klo 16.00. Tervetuloa mukaan vaikka kerran tai koko ryhmän ajaksi.

 

Liikkeelle-ryhmä klo 16.00–18.00 (perjantait 20.9.–18.10.)

Lisätietoja Marsh Cooper, [email protected], p. 040 177 9622.