Poikien Talon avoimien toimintojen tauko 21.–25.10.

Poikien Talon ovet sulkeutuvat viikon ajaksi kehittämispäiviemme vuoksi. Olemme avoinna tavalliseen tapaan maanantaista 28.10. eteenpäin.
 
Marraskuun perjantai-iltoja palaa ilahduttamaan 1.11. alkaen Social Kitchen, joka tarjoaa rentouttavan ja mutkattoman viikonlopun vastaanoton kaikenikäisille kävijöillemme. Ovemme ovat avoinna klo 16.00 alkaen ja iltaseitsemään saakka. Ohjelmassa on ruoanlaittoa, pöytäfutiksen pelaamista, lautapelailua ja elokuvien katsomista. Perjantai-iltaa vietetään muiden arki-iltojen tapaan rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä ohjaajiemme läsnä ollessa. Tästä on hyvä siirtyä viikonlopun viettoon!
 
Perustoiminnan viikon mittaisesta tauosta huolimatta Poikien Taloon voi olla yhteydessä nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeellaYhteystietomme löytyvät niin ikään nettisivuiltamme.