Poikien Talo muuttaa, toiminta uusissa tiloissa käynnistyy helmikuussa 2020

Nuorten toimintakeskus Hapen vuokrasopimus päättyy vuoden 2019 loppussa ja olemme saaneet Poikien Talon toiminnalle uudet tilat osoitteesta Hämeentie 13. Samassa kiinteistössä sijaitsevat myös Loisto Setlementin keskustoimisto, Tyttöjen Talo sekä tukea nuoreen vanhemmuuteen tarjoava Silmu-toiminta.

Muutto ja uusien tilojen remontti vaikuttavat Poikien Talon toimintaan vuodenvaihteen molemmin puolin. Syksyn toimintakausi päättyy marraskuun lopussa ja tulevan kevätkauden osalta toimintakausi käynnistyy helmikuun 2020 alussa. Nykyisille kävijöillemme on tarjolla pienimuotoisesti toimintaa myös tammikuussa, mutta uusien kävijöiden osalta tutustumiskäyntejä yksilöllisesti ja ryhmille emme pysty ikävä kyllä toteuttamaan ennen helmikuuta, kun saamme uudet tilat käyttööme. Tarkempaa infoa kevään toiminnasta tulossa myöhemmin, joten pysy kuulolla. Olemme toki töissä myös muuton aikana, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää toiminnastamme.