Valokuvanäyttely: Välähdyksiä | Caisa Galleria 10.–30.1.

Poikien Talon ja Finnish Cultural Institute for the Beneluxin viimevuotisen RE/defining Masculinities-yhteistyön myötä syntynyt valokuvanäyttely "Välähdyksiä – Mielenmaisemia ja matkoja lapsuudesta aikuisuuteen" avautuu Helsingin Caisa Galleriaan (Kaikukatu 4 B) 10.–30.1.

Näyttelyn avajaisia vietetään torstaina 9.1. klo 17 alkaen. Tervetuloa!

Näyttelyssä pysähdytään tarkastelemaan vaihtoehtoisia tapoja poikana ja miehenä olemiseen perinteisten roolimallien ja odotusten ulkopuolella. Näyttelyn kuvien ja tarinoiden kautta tekijät haluavat tuoda esille moninaisempaa ja positiivisempaa kuvaa maskuliinisuudesta. Näyttelyn ovat toteuttaneet Poikien Talon toimintojen, ryhmien ja oppilaitosvierailujen kautta tavoitetut nuoret valokuvaajat ohjaajanaan Tom Serratti.

Vapaa pääsy.

Maanantai–perjantai klo 9–19
Lauantaisin klo 10–19

Caisa Galleria | Kulttuurikeskus Caisa
Kaikukatu 4 B, Helsinki

www.caisa.fi
www.poikientalo.fi