Kevään vapaaehtoishaku on käynnistynyt

Sinustako Poikien Talon ja Loisto Setlementin vapaaehtoinen? Vapaaehtoisenamme voit olla mukana lasten ja nuorten arjessa läsnäolevana aikuisena.
 
Poikien Talon lisäksi haemme tänä keväänä uusia vapaaehtoistyöntekijöitä Helsingin Tyttöjen Talolle, Itä-Pasilan sosiaaliseen nuorisotyöhön, Bahar-hankkeeseen ja Silmu-toimintaan. Voit tutustua kaikkiin vapaaehtoistehtäviimme Loisto Setlementin verkkosivuilla.
 
Loisto Setlementti tarjoaa vapaaehtoisilleen tulevaan vapaaehtoistyöhön orientoivan koulutuksen, minkä lisäksi saat hyvää mieltä, ammatillista tukea ja täydentävää koulutusta myös myöhemmissä vapaehtoistyösi vaiheissa. Aiemmalla koulutus- tai työhistoriallasi ei ole vapaaehtoistyöhön osallistumisen kannalta merkitystä, mutta katsomme aiemman kokemuksen ihmisten kohtaamisesta ja nuorten kanssa työskentelystä eduksi. Meille kuitenkin riittää, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten, nuorten ja perheiden parissa ja olet vastuullinen ja luotettava henkilö.
 
Etsimme Helsingin Poikien Talon vapaaehtoisiksi yli 20-vuotiaita, tasapainoisessa elämäntilanteessa olevia ja luotettavia miehiä. Poikien Talon vapaaehtoisena voit osallistua yhteisölliseen olohuonetoimintaan, olla apunamme retkillä ja tutustumiskäynneillä, tukea maahan muuttaneita ja pakolaistaustaisia kävijöitä suomen kielen arkikäytössä, lieventää mahdollista yksinäisyyden tunnetta omalla läsnäolollasi sekä tuoda esille ja jakaa omaa osaamista, harrastusta tai muuta erityistaitoa lyhytkestoisen ryhmän tai työpajan muodossa. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla jokaisena arki-iltapäivänä ja -iltana.
 
Ilmoittaudu mukaan 1.3. mennessä!
 
Voit kertoa vapaamuotoisessa esittelyssäsi, kuka olet, ja miksi haluat tehdä vapaaehtoistyötä nuorten parissa.
Kutsumme vapaaehtoistyöntekijämme haastatteluun ennen koulutuksen alkamista.
 
Yhteys ja lisätietoja
Kimmo Saastamoinen 
Vastaava ohjaaja
kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi
040 775 1549
 
Poikien Talo
Hämeentie 13 A (3. kerros)
Helsinki