Kuntonyrkkeilyryhmä 4.3.–4.4.

Lataa voimaa kuntonyrkkeilystä ja keskustelusta!
Poikien Talon ja Arttuyhdistyksen yhteistyönä toteutettava kuntonyrkkeilyryhmä käynnistyy maaliskuussa. Tule kokeilemaan lajia valmentajan ohjauksessa!
 

Kuntonyrkkeilyryhmä kokoontuu kevään aikana 4.3. alkaen yhteensä 10 kertaa. Harjoituksia järjestetään kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin klo 19.30–20.30 ja lauantaisin klo 11.00–12.00, 4.4. saakka. Harjoittelu tapahtuu Firebodyn nyrkkeilysalilla Lauttasaaressa. Valmentajana toimii Mauri Cederlöf.

Kuntonyrkkeily on urheilulajina tehokas ja sisällöltään vapaa tapa saada hiki pintaan. Kuntonyrkkeilyssä harjoittelun vauhdikkuus, vaihtelevuus ja tekniikan haastavuus auttavat unohtamaan tehokkaasti arkipäivän murheet ja kiireet. Harjoitukset perustuvat paritekniikkaan ja lihaskunnon kehittämiseen.

Aiempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä ei vaadita. Harjoittelu tapahtuu turvallisesti kannustavassa ja osallistujien voimavarat huomioivassa ilmapiirissä. Kahden ryhmäkerran päätteeksi on mahdollisuus jäädä keskustelemaan ryhmän kanssa voimaannuttavista ajatuksista ja tunteista sekä henkilökohtaisista voimavaroista.

Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Rahoituksen hankkeelle tarjoaa Arttuyhdistys ry.

Kenelle    16–28-vuotiaille nuorille.
Missä        Firebody Oy, Vattuniemenkatu 5, Helsinki.
Milloin      Keskiviikkoina 4.3., 11.3., 18.3., 25.3. ja 1.4. klo 19.30–20.30.
                 Lauantaina 7.3., 14.3., 21.3., 28.3. ja 4.4. klo 11.00–12.00.
 
Lisäksi halukkaat voivat osallistua kahtena lauantaina treenien jälkeen, klo 12.30, järjestettäviin teemakeskusteluihin.
 
21.3. Millaiset ajatukset ja tunteet tuovat lisää voimaa?
4.4. Mikä auttaa selviytymään elämän kriiseissä ja vaikeissa tilanteissa?
 
Tule mukaan!
 
Ilmoittautumiset ja lisätietoja