Poikien Talon avajaiset ja Loiston avoimet ovet 28.2. klo 12-15!

Poikien Talon alkuvuotta värittänyt muuttorumba ja toiminnan käynnistyminen uusissa tiloissa on rauhoittumaan päin ja toiminta on saatu käyntiin uusissa tiloissa. Nyt haluamme kutsua juuri sinut tutustumaan uusiin tiloihimme hyvin vapaamuotoisten avajaisten muodossa. Ovemme on siis auki ammattilaisille, opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille perjantaina 28.2. klo 12-15 välisenä aikana. Ja mikä parasta, pääset halutessasi tutustumaan myös muuhun Loisto Setlementin toimintaan.

Loisto setlementti ry toteuttaa sosiaalista nuorisotyötä eri puolilla pääkaupunkiseutua. Hämeentie 13:sta on kasvanut toimintamme keskus, jossa saman katon alla kohtaamistyötä tekevät Helsingin Tyttöjen Talo, Loisto Paja, Loiston psykoterapiapalvelut, Silmu-toiminta nuorille perheille ja alkuvuodesta 2020 ovensa talon 3. kerroksessa avannut Poikien Talo. Samassa osoitteessa sijaitsee myös Loisto setlementin keskustoimisto.

 

Mukana tilaisuudessa ovat:
Helsingin Tyttöjen Talo
Espoon Tyttöjen Talo
Seksuaaliväkivaltatyön tiimi
Seksuaalikasvatuksen ja -neuvonnan tiimi
Poikien Talo
Silmu-toiminta nuorille perheille
Itä-Pasilan sosiaalisen nuorisotyön työntekijät
Loisto työpajatoiminta
Kunniakäsityksiin ja -konflikteihin liittyvän työn asiantuntijat

Tervetuloa siis yksin tai yhdessä Hämeentielle perjantaina 28. helmikuuta klo 12–15 kuulemaan, mitä sosiaalinen nuorisotyö on, mitä tarkoittaa sukupuoli- ja kulttuurisensitiivinen työote, millaista kohtaamistyötä teemme ja millaista yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaa on käynnissä tulevana keväänä eri puolella Loiston toimintoja! Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta mikäli saavut suuremman ryhmän kanssa (yli 10 henkilöä), ilmoitathan siitä etukäteen osoitteeseen [email protected]

Käyntiosoite:
Hämeentie 13 A, 00530 Helsinki.
Esteetön sisäänkäynti löytyy Kaikukadun sisäpihan puolelta

 

Lisätietoa löytyy FB-eventistä

https://www.facebook.com/events/485961319003854/