Poikien Talo kohtaa nuoria etäyhteydellä 13.4.2020 asti

Hallituksen 16.3.2020 antaman linjauksen mukaan kaikki Loisto setlementin toiminta siirtyy verkossa tehtävään kohtaamistyöhön 13.4.2020 asti.

Yhteiskuntamme on nyt erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa. Loisto setlementin arvojen mukaisesti teemme työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten tukemiseksi. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään. Tämä tarkoittaa, että teemme poikkeustilanteesta huolimatta kohtaamistyötä nuorten kanssa erilaisin verkossa tapahtuvin keinoin.

Olemme tarttuneet toimeen ja lähteneet organisoitumaan eri toiminnoissa nuoria varten. Olemme tulevien viikkojen aikana tavoitettavissa mm. chatin, puhelimen, turvallisen videoyhteyden sekä somekanavien kautta. Tiedotamme näistä kohtaamismahdollisuuksista mahdollisimman pian ja kontaktoimme henkilökohtaisesti niitä nuoria, jotka ovat jo säännöllisesti tukemme piirissä.

Poikkeustilanne vaatii järjestötoimijalta luovia ja ketteriä ratkaisuja –  tiedotamme lisää eri kohtaamistyöstä kanavissamme mahdollisimman pian. Kiitämme ymmärryksestä sekä tuesta, jota olemme yhteistyökumppaneiltamme viime päivien aikana saaneet – tehdään yhdessä työtä sen eteen, ettei kukaan jäisi yksin!

TAVOITAT MEIDÄT:

Kalle Laanterä
Yksikön johtaja
050-5824433

Kimmo Saastamoinen
Vastaava ohjaaja/perustoiminta
040 775 1549

Kaikkien työntekijöidemme henkilökohtaiset yhteystiedot kotisivuiltamme

[email protected]

www.poikientalo.fi
www.loistosetlementti.fi

Olemme läsnä myös näkymättömille. Pyydämme mukaan, kuljemme rinnalla ja luomme nuorelle tilaa loistaa. #kohtaaminenmuuttaamaailmaa