Poikien Talon avoin toiminta, ryhmät, jalkautuva työ tauolla 31.3. saakka.

Poikien Talon toiminta jää osittain tauolle 31.3.2020 asti koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi, yksilötapaamiset pyritään järjestämään mm. etäyhteyksillä.

16.3. alkaen kaikki avoin yhteisötoiminta, ryhmätoiminta sekä jalkautuva työ jäävät tauolle ainakin 31.3.2020 asti. Pyrimme tällä toimenpiteellä ennaltaehkäisemään koronaviruksen etenemistä.

Meille on kuitenkin ensisijaisen tärkeää, etteivät nuoret jää poikkeuksellisessa tilanteessa ilman tukea, ja siksi yksilötapaamiset ja Loisto setlementin psykoterapiatyö toteutetaan suurta varovaisuutta noudattaen. Suosimme myös yksilötapaamisissa ja psykoterapiatyön tapaamisissa etäyhteyttä, joihin pystymme järjestämään tietoturvallisen videoyhteyden tai esimerkiksi mahdollisuuden toteuttaa tapaaminen chatissa. Lisäksi työntekijämme ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse, sähköpostitse ja whatsappissa.

Yhteistyö verkostojemme kanssa jatkuu etäyhteyksin: pyrimme järjestämään jo sovitut tapaamiset etäyhteydellä, jos se vain on mahdollista.

Niissä tilanteissa, missä etäyhteys ei ole mahdollista, olemme varautuneet turvaamaan tilamme tehostetulla siivouksella sekä ohjeistuksilla hyvään käsihygieniaan. Työntekijämme ovat saaneet selkeät toimintaohjeet ja pyydämmekin, että kaikki tiloissamme vierailevat, pieniäkin flunssaoireita kokevat henkilöt jäävät matalalla kynnyksellä pois sovituista tapaamisista.

Pyrimme kaikin tavoin siihen, että etäyhteyksilläkin toteutuvissa tapaamisissa jokainen tulee kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi. Kiitos ymmärryksestä sekä yhteistyöstä! Tiedotamme heti, kun voimme palata kohtaamistyöhön normaalisti.

 

Tavoitat meidät seuraavasti:

 

Työntekijöiden yhteystiedot löydät kotisivuiltamme;

https://poikientalo.fi/tyontekijaesittelyt

 

Voit laittaa meille yleisesti viestiä s-postilla;

[email protected]

 

Kalle Laanterä

Yksikön johtaja

050-5824433

[email protected]

 

www.poikientalo.fi

www.loistosetlementti.fi

 

****

Loisto setlementti’s activities will be put on hold until March 31, 2020 in order to prevent the spread of coronavirus infections.

 

Starting March 16th, all open and group activities along with outreach work will be put on hold until at least March 31st 2020. This measure is intended to prevent the spread of the coronavirus.

 

However, it is important to us that young people are not left without support in exceptional circumstances, and that is why individual meetings and psychotherapy work will be carried out with great care. It would be our preference that individual meetings utilize digital formats. For psychotherapy meetings we can arrange a secure video connection. Additionally, our employees will be available by telephone, email and WhatsApp.

 

Collaboration with our networks will continue and we will try to arrange our scheduled meetings remotely whenever possible.

 

In situations where remote connection is not possible, we are prepared to sanitize our spaces and will ensure to follow recommended hand hygiene practices. Our employees have been given clear instructions and we ask that all people visiting our premises, even those with minor flu symptoms, stay away from the appointments if they have any concerns regarding there health.

 

During these exceptional times we will make every effort to ensure that everyone is met, seen and heard. Thank you for your understanding and co-operation! When our services can be restored to normal, we will be sure to update you. 

 

Contact

Kalle Laanterä

Unit manager

050-5824433

[email protected]

 

Contact information of Poikien Talo workers can be found on our homepage;

https://poikientalo.fi/tyontekijaesittelyt

 

You can also send us an e-mail;

[email protected]

 

www.poikientalo.fi

www.loistosetlementti.fi