Harjoittelijaksi Poikien Talolle syksyllä 2017?

Vaikka kesä on vasta tulollaan, niin ajatuksemme on jo syksyssä. Saamme paljon kyselyitä opiskeluihin liittyvistä harjoittelupaikoista, joten jos olet hakemassa itsellesi harjoittelupaikkaa syksyksi 2017, niin ota meihin yhteyttä toukokuun loppuun mennessä. Päätämme syksyn harjoittelijoista kesäkuussa.

Pääsääntöisesti Poikien Talolla harjoittelun suorittaneet opiskelijat opiskelevat kasvatus- ja sosiaalialan ammattikorkeakoulu koulutusta (esim. Sosionomi amk tai Yhteisöpedagogi). Toivomme harjoittelijoilta myös jonkin asteista kokemusta työstä nuorten parissa, lämmintä ja empaattista läsnäoloa sekä joustavuutta olla mukana toiminnassamme 2-3 iltana viikossa harjoittelun ajan. Arvostamme kiinnostusta sukupuoleen, seksuaalisuuteen, yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen liittyviin teemoihin ja valmiutta reflektoida omaa kasvua ja oppimista. Ensisijaisesti otamme harjoittelijoita pidempiin 8-12 viikon harjoittelujaksoille.

Näemme, että Poikien Talo tarjoaa rikkaan oppimisympäristön opiskelijalle syventää osaamistaan sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella tehtävästä sosiaalisesta nuorisotyöstä. Tarjoamme laadukasta ohjausta harjoitteluun, mielekästä sisältöä harjoittelujaksolle ja omalla persoonallasi rikastutat Poikien Talon yhteisöä, tuoden myös meille uutta näkemystä. Lupaamme, että 600 km säteellä et löydä vastaavaa harjoittelupaikkaa:) Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Kalleen toukokuun aikana laittamalla s-postia [email protected] ja palaamme kesäkuun alkupuolella asiaan.