Ryhmätoiminta

Poikien Talolla toteutetaan hyvin monenlaista ryhmätoimintaa. Tärkeää ryhmätoiminnassa on Poikien Talon periaatteiden toteutuminen, niiden perustuminen osallistujien todellisiin tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin ja niiden merkityksellisyyden kokeminen. Ryhmämuotoista toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä, aina ideoinnista päätösjuhliin asti. Tällä sivuilla näet juuri tällä hetkellä käynnissä olevat ryhmämuotoiset toimintamme.

Nuoret Isät–toiminta

Isäksi tuleminen on järisyttävän iso asia. Kaiken uuden ja ihmeellisen ohella isyys herättää yleensä paljon kysymyksiä, sillä isäksi ei synnytä vaan isäksi kasvetaan.

 

Poikien Talolla on kokemusta työstä nuorten isien kanssa ryhmien ja yksilötason tuen kautta. Nyt työtä kehitetään Kalliolan Nuoret ry:n uuden Triadi-tukea vanhemmuuteen hankkeen kautta. Hankkeessa on tarjolla tukea nuorille isille yksilötuen, ryhmätoiminnan, leiritoimintaa ja erilaisia tapahtumia. Ei ole väliä oletko biologinen tai sosiaalinen isä, lähi-isä tai etä-isä. Jos isyys askarruttaa tai haluat jakaa kokemuksiasi isyydestä, ota rohkeasti yhteyttä!

Tällä hetkellä on käynnissä Nuorten isien suljettu ryhmä parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 15:30 alkaen sekä parillisilla viikoilla keskiviikkoisin on avoin  nuorten isien-ryhmä. Ryhmätoiminnot on suunnattu alle 29-vuotiaille isille ja tällä hetkellä mukaan on noin 20-vuotiaita isiä. Kokoontumispaikkana on Hämeentie 13 A, 3 krs (Kalliolan Nuorten perhekeidas). Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja yhteydenototJussilta; jussi.vehniainen@kalliola.fi tai pirauttamalla 050 4082430 #nuoretfaijat

 

 

Liikkeelle! -ryhmä

Tervetuloa mukaan Poikien Talon ja Boosti-hankkeen Liikkeelle! -ryhmään. Tarkoituksena on yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen.

Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla.

Ryhmän toiminta on suunnattu ensisijaisesti 13-17-vuotiaille pojille. Ryhmä jatkuu kesälomien jälkeen.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: poikientalo@poikientalo.fi, p. 050 582 4433