Ryhmätoiminta

Poikien Talolla toteutetaan hyvin monenlaista ryhmätoimintaa. Tärkeää ryhmätoiminnassa on Poikien Talon periaatteiden toteutuminen, niiden perustuminen osallistujien todellisiin tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin ja niiden merkityksellisyyden kokeminen. Ryhmämuotoista toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä, aina ideoinnista päätösjuhliin asti. Tällä sivuilla näet juuri tällä hetkellä käynnissä olevat ryhmämuotoiset toimintamme.

 

Jooga-ryhmä

Poikien Talolla kokoontuu loppuvuoden aikana jooga-ryhmä maanantaisin klo 19-20. Ryhmä on avoin kaikille, joten tervetuloa mukaan joogaamaan. Ryhmän kokoontumispäivät ovat 20.11, 27.11, 4.12 sekä 11.12.

Lisäinfoa ja ilmoittautumiset marsh.cooper@poikientalo.fi p. 040-177 9622

 

Liikkeelle! -ryhmä

Tervetuloa mukaan Poikien Talon ja Boosti-hankkeen Liikkeelle! -ryhmään. Tarkoituksena on yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen. Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla.

Ryhmän toiminta on suunnattu ensisijaisesti yli 13-vuotialle pojille ja nuorille miehille ja ryhmästä hyötyy erityisesti nuoret, ketkä kaipaavat liikuntaa, hyötyvät terveellisten elämäntapojen miettimisestä sekä haluavat oppia paremmin liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 16

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: marsh.cooper@poikientalo.fi, p. 040-177 9622

 

Yhteisötoiminta jr.

Torstai-iltaisin Poikien Talolla on yhteisöllistä ryhmätoimintaa 12-15-vuotiaille pojille. Toiminnan tarkoituksena on tarjota mielekästä tekemistä, löytää uusia kavereita sekä tarvittaessa pohtia oman elämän kysymyksiä turvallisessa ympäristössä.

Lisätietoa Vililtä vili.saarnio@poikientalo.fi p. 046- 850 7590

 

Roolipeli-ryhmä

Ryhmässä pelataan pelinjohtajan johdolla erilaisia roolipelejä vertaisvetoisesti. Ryhmäläiset ovat pääsääntöisesti olleet yli 16-vuotiaita. Yhden pelin läpipelaaminen toteutetaan suljetusti, mutta jos kiinnostuit ryhmän toiminnasta, niin laita viestiä poikientalo@poikientalo.fi ja katsotaan koska seuraavat pelit käynnistyvät.

INTERCULTURAL EVENING -TOIMINTA
 
Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Toimintaa järjestetään  Poikien Talolla tiistaisin klo 15-19. Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille.
 
 
Voit myös varata meiltä henkilökohtaisen tutustumisajan ja tulla keskustelemaan ennen avoimeen toimintaan osallistumista!
 
Poikien Talon Intercultural Evening
Tiistaisin klo 15–19

Lisätietoa Kimmolta: kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi, p. 040 775 1549
 

 

Nuoret Isät–toiminta

Isäksi tuleminen on järisyttävän iso asia. Kaiken uuden ja ihmeellisen ohella isyys herättää yleensä paljon kysymyksiä, sillä isäksi ei synnytä vaan isäksi kasvetaan.

 

Poikien Talolla on kokemusta työstä nuorten isien kanssa ryhmien ja yksilötason tuen kautta. Nyt työtä kehitetään Kalliolan Nuoret ry:n uuden Triadi-tukea vanhemmuuteen hankkeen kautta. Hankkeessa on tarjolla tukea nuorille isille yksilötuen, ryhmätoiminnan, leiritoimintaa ja erilaisia tapahtumia. Ei ole väliä oletko biologinen tai sosiaalinen isä, lähi-isä tai etä-isä. Jos isyys askarruttaa tai haluat jakaa kokemuksiasi isyydestä, ota rohkeasti yhteyttä!

Tällä hetkellä on käynnissä Nuorten isien suljettu ryhmä parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 15:30 alkaen sekä parillisilla viikoilla keskiviikkoisin on avoin  nuorten isien-ryhmä. Ryhmätoiminnot on suunnattu alle 29-vuotiaille isille ja tällä hetkellä mukaan on noin 20-vuotiaita isiä. Kokoontumispaikkana on Hämeentie 13 A, 3 krs (Kalliolan Nuorten perhekeidas). Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja yhteydenotot Jussilta; jussi.vehniainen@kalliolannuoret.fi tai pirauttamalla 050 4082430 #nuoretfaijat