Ryhmätoiminta

Poikien Talolla toteutetaan hyvin monenlaista ryhmätoimintaa. Tärkeää ryhmätoiminnassa on Poikien Talon periaatteiden toteutuminen, niiden perustuminen osallistujien todellisiin tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin ja niiden merkityksellisyyden kokeminen. Ryhmämuotoista toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä, aina ideoinnista päätösjuhliin asti. Tällä sivuilla näet juuri tällä hetkellä käynnissä olevat ryhmämuotoiset toimintamme.

Nuoret Isät–toiminta

Isäksi tuleminen on järisyttävän iso asia. Kaiken uuden ja ihmeellisen ohella isyys herättää yleensä paljon kysymyksiä, sillä isäksi ei synnytä vaan isäksi kasvetaan.

Poikien Talolla on kokemusta työstä nuorten isien kanssa ryhmien ja yksilötason tuen kautta. Nyt työtä kehitetään Kalliolan Nuoret ry:n uuden Triadi-tukea vanhemmuuteen hankkeen kautta. Hankkeessa on tarjolla tukea nuorille isille yksilötuen, ryhmätoiminnan, leiritoimintaa ja erilaisia tapahtumia. Ei ole väliä oletko biologinen tai sosiaalinen isä, lähi-isä tai etä-isä. Jos isyys askarruttaa tai haluat jakaa kokemuksiasi isyydestä, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoa ja yhteydenotot: jussi.vehniainen@kalliola.fi 050 408 2430

 

Liikkeelle! -ryhmä

Tervetuloa mukaan Poikien Talon ja Boosti-hankkeen Liikkeelle! -ryhmään. Tarkoituksena on yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen.

Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla.

Ryhmän toiminta on suunnattu ensisijaisesti 13-17-vuotiaille pojille. Ryhmä jatkuu kesälomien jälkeen.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Johanilta: johan.pirttikangas@poikientalo.fi 040 775 7466

 

Poikien Talon lautapeli-illat

Poikien Talolla pelataan lautapelejä perjantai-iltaisi. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa lautapelejä pelaillen turvallisessa ympäristössä. Ryhmän jatkosta tiedotetaan syksyllä.

Lisätietoa Johanilta: johan.pirttikangas@poikientalo.fi, 040 775 7466