Seksuaalineuvonta ja-kasvatukset

Seksuaalikasvatustuokioita ohjataan Poikien Talolla eri–ikäisille pojille ja nuorelle miehille, koululuokille ja ryhmille. Kussakin erillisessä kokonaisuudessa seksuaalisuuteen ja nuoren seksuaalioikeuksiin liittyviä teemoja käsitellään kohderyhmään ja ikään sopivalla tavalla.

Poikien Talolle on kertynyt kokemusta myös maahanmuuttajapoikien seksuaaliterveyteen liittyvistä erityiskysymyksistä. Maahanmuuttajapojat tarvitsevat paljon tietoa seksuaaliterveydestä ja tukea omiin erityiskysymyksiinsä. Heidän tarpeisiinsa vastaaminen on oma erityisosaamisalueensa, sillä kokemuksen mukaan seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset ja niiden esiin ottaminen poikkeaa huomattavasti kantasuomalaisten poikien kanssa tehtävästä seksuaalikasvatustyöstä.

Seksuaalikasvatukset Poikien Talolla pidetään pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin aamupäivisin. Lisätietoja sekä varaukset seksuaalikasvatuksiin liittyen: seksuaalikasvatus@poikientalo.fi tai Tommi P.Pesonen: 040-7799582.

 

Seksuaalineuvonta 

Seksuaalisuus ei ole mikään tabu. Poikien Talon SexInfo-vastaanotolla (10-28-vuotiaille) voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa luottamuksellisesti kaikenlaisista seksuaalisuuteen, sukupuoleen, parisuhteisiin, ulkonäköön ja seksiin liittyvistä teemoista myös kesällä. Meiltä saat myös maksuttomia kondomeja ja sinulla on lisäksi mahdollisuus maksuttomaan klamydia- ja tippuritestiin. Voit tulla ennalta ilmoittamatta matalan kynnyksen seksuaalineuvonnan pop-in-vastaanotolle maanantaisin klo 15-17 tai varaamalla henkilökohtaisen ajan s-postilla: tommi.p.pesonen@poikientalo.fi.