Yhteisötoiminta

Yhteisötoiminta on yhdessä olemista, jakamista, tekemistä, kokemista, ymmärtämistä ja uskaltamista turvallisessa ympäristössä luotettavien aikuisten ja nuorten kanssa. Yhteisötoiminnassa on aina 2-3 Poikien Talon työntekijää töissä ja kävijöitä yleensä 8-15 illan aikana.

Miksi?

Mikäli kaipaat yhteisöä, jossa:

  • Koet tulevasi nähdyksi ja kuulluksi
  • Sinulla on turvallinen olo
  • Tunnet voivasi olla aidosti oma itsesi
  • Haluat olla, tehdä ja kokea asioita yhdessä toisten kanssa.
Mitä?
Yhteisötoiminnassa muun muassa; keskustellaan, kokkaillaan, kuunnellaan musiikkia, pelataan lauta- ja konsolipelejä ja taiteillaan... Pohdiskellaan, ideoidaan, suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä isoja ja pieniä projekteja.
 
Miten?
Kun olet tutustunut Poikien Taloon, sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen tullessasi yhteisötoimintaan. Voit tulla ja lähteä silloin, kun haluat.
 
Milloin?
Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15:00-19:00.

 

MEIDÄN PERIAATTEET

Jokainen saa olla oma arvokas itsensä
Pidämme toisistamme huolta ja kohtelemme toisiamme ystävällisesti
Pidämme Poikien Talosta yhdessä huolta
Otamme uudet pojat lämpimästi vastaan ja mukaan toimintaan

 

Yhteisötoiminta jr. Torstaisin klo 15-18

Torstaisin Poikien Talolla on yhteisöllistä ryhmätoimintaa nuoremmille kävijöillemme, eli 10-15-vuotiaille pojille. Toiminnan tarkoituksena on tehdä mielekkäitä juttuja, löytää uusia kavereita sekä tarvittaessa pohtia oman elämän kysymyksiä turvallisessa ympäristössä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Vilille [email protected] 046- 850 7590

 

Social Kitchen, joka toinen perjantai klo 16-19

1.2. | 15.2.| 15.3. |29.3. | 12.4. |26.4.

Joka toinen perjantai 1.2. alkaen on mahdollisuus tulla viettämään leppoisaa perjantai-iltaa Poikien Talolle. Tarjolla on mukavaa yhdessä oloa, hyvää seuraa ja pientä purtavaa. Välillä ohjelmassa voi olla retkiä tai muuta yllätyksellistä. Suosittelemme seuraamaan ajankohtaista osiota kotisivuillamme.

 

INTERCULTURAL EVENING -TOIMINTA
 
Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Toimintaa järjestetään Vallilassa sijaitsevalla Poikien Talolla tiistaisin klo 15 alkaen. Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille.
 
Kerran kuussa vierailemme kävijöitämme kiinnostavissa paikoissa, tutustumme uusiin urheilulajeihin ja nautimme taiteen antimista Helsingin keskeisissä kulttuurikohteissa. Toisinaan teemme ruokaa yhdessä ja toteutamme vuodenaikaan sopivia taidelähtöisiä projekteja. Osallistuminen on maksutonta.
 
Lupamme tarjota sinulle turvallisen tilan, johon on helppoa saapua ja jossa voit nauttia olostasi. Meillä saa kysyä ja kertoa. Periaatteisiimme kuuluu, että kukin kävijöistä hyväksytään omana itsenään ja uudet kävijät toivotetaan sydämellisesti tervetulleiksi. Tarvittaessa voit kääntyä ohjaajiemme puoleen ja keskustella luottamuksellisesti kahden kesken.
 
Voit myös varata meiltä henkilökohtaisen tutustumisajan ja tulla keskustelemaan ennen avoimeen toimintaan osallistumista!
 
Poikien Talon Intercultural Evening
Tiistaisin  klo 15–19
 
 
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549